En underbar helg hemma:) synd att helgerna går så fort.

vackert

Då var man tillbaks i plugget efter en snabb helg tråkigt nog. Jag kom hem i fredags vid fem. Var hur underbart som helst.
Vi blev bjudna hem till svärmor. Min älsklings syster fyllde 18 år så blev lite kalas med tacos och kladdkaka.
Var jätte gott och trevligt.
Sen när vi kom hem blev det en lugn hemma kväll med massa härligt mys och film.

Sen på lördagen sprang vi ner till Audio Video och fixa mitt internet. Min snälla mor lova att betala mitt gamla internet så fick skaffa tillbaks det och jag är jätte glad för det. Känns underbart att sitta vid sin egen burk:)

Sen gick vi till ica och köpte lite mat med till skolan. Skolan ligger i en håla så finns inga bra affärer.
Sen kom vi hem och laga lite gott mat mums:)

Sen hade min älskling köpt ett spel på loppis som vi spela. Det var jätte skoj fast jag förlora men skitsamma¨hihi.
Så helgen var underbar men tiden gick snabbt tvyärr.

Nu får jag se när jag åker hem nästa gång hoppas på snart.

Idag har man gått upp tidigt vid halv åtta för att hinna med bussen och det gjorde jag.
Pussa hejdå åt min älskling och katterna. Alltid jobbigt att åka är en känslig dam.
 
Men när jag kom till plugget så packa man upp och såg lite film med dom andra.
 
Japp imorn ska man gå upptidigt. För ha engelska på morgonen synd annars kunde jag få sova länge för annars börjar man halv elva fast nu böjar jag vid tjugo i nio.

Så nu får jag säga godnatt! Ha en bra kväll mina läsare.

Mvh Anna

Jag kom tvåa i tipsrundan av alla på hela skolan:)*Stolt tvåa*


Söt emo katt

Japp idag skulle man gå 14km snacka om att mina fötter är lite trötta idag. Gick faktiskt med fröken så jag lärde känna henne lite bättre. Så känns bra:)
 Så har jag frågat om jag får gå tidigare på fredag för ska med tåget då och det fick jag hihi.

Jo vet ni vad jag hade 9 rätt på tipsrundan så kom tvåa hihi. Känner mig jätte stolt att komma tvåa bara med 9 rätt av 12:) Kommer inte ihåg vad hon som kom först hade:)
Så fick man välja vad man ville ha jag tog en liten ram tror jag ska måla den svart faktiskt:)  

Så snacka jag lite med min engelska lärare jag börjar på måndag morgon så får säkert ingen sov morgon då. Men gör inget. Måste endå upp och äta frukost innan de stänger.

Jag har haft migrän nu några kvällar. Tror jag dricker och sover för lite ibland och för mycket ibland. Men det får man ta:)

Sitter och fundera tror denna helg kommer gå snabbt åker hem på fredag och ska åka tillbaks på söndagen får se vilken av bussarna jag tar på söndagen. För vill inte komma för sent heller. 
För jag kommer ha med lite saker som sagt. 

Men längtar tills fredag:) Jag vill kramas och pussas!!

Satt in denna fina bild:) Rosa och svart älskar det massor:)

Men bäst att gå hus möte i vårat hus:)

Ha det bra kramar Anna


Ska ha extra Engelska utöver min kurs jippie:)

språk

Nu skriver man nästa varje dag.
Idag är man skit trött fråga mig inte varför eller jo läste min bok igår och den är skit bra så fasna lite i den som sagt.

Idag har vi haft stormöte.

Inte så kul för man börja kl.8:40 och i vanliga fall på en måndag börjar vi vid kl.10:30 lite surt som sagt. Då vad hände på mötet: Rektorn snacka om massa saker.

Sen kom det till att man kunde välja extra ämne engelska och matte.

Jag tog engelska och snacka lite med läraren vad jag ska ha för nivå som skulle passa mig och hon tyckte B men skulle känna på i början annars får jag gå ner till A.
Jag ska börja med Engelska B.
Men låter fan skit svårt så går säkert ner till A rätt snabbt. Men ska jobb skiten ur mig nu. För jag har levt lite lätt förut men lat som jag är har man inte sagt till och när man sa till så lyssna ingen på en.

MIn pojkvän har fan lärt mig mer engelska än det jag gjorde i plugget. Så nu ska jag bli bättre och jag tänker inte ge mig. 
Om jag får lite problem med engelskan så ringer jag till min älskling och säger hjälp mig med detta hihi.

Som sagt  jag har sett att de flesta jobb gräver lite engelska kunskap.

Så hoppas det blir bra. Min kille blir säkert glad om jag kan lite mer engelska så slipper han höra mitt tjat om svensk text på filmer hii.

Men nu ska jag dra innan jag går ska jag säga kanske ska gå 14km imorn. Bara säger hjälp!!

Men ha det bra mina läsare!

Mvh Anna


Söndag med slapp dag!


gullig

Idag söndag gör man inte så mycket.
Har varit och lämnat filmen man hyrde.
 Sen så vakna man med migrän för man var uppe till två på natten och snacka med dom andra. Kul som fan så man får väl ta lite migrän.
Så plocka man lite löv inte så kul kanske i detta väder.
 Idag sitter man på datan länge finns inget annat att göra här. Har skrivit ett helt A4 på saker jag ska ha med mig nästa gång jag åker hit allså på söndag nästa vecka.
Längtar tills jag ska hem:) Saknar mitt hem.
Fick ett söt sms från min älskling Anton igår kväll:).

Jo just det ska fråga lite sött när jag kommer hem om jag får ta med mig lite manga filmer har några som jag tycker om. Tänkte ta med laptopen så man kan se på film och spela musik. Så blir lite grejor med denna gången också. Men blir säkert bra det.

Måste bara säga de säger att man går upp i vikt när man går på en folkhögskola men kan inte stämma här iallfall så mycket backar och trappor det är här så går man nog ner i vikt i stället. Bra för mig som vill gå ner några kilon till.
Så ser skolans byggnad ut som ett behandlingshem eller sjukhem. 

Nu byter jag ämne igen hihi.
Jag ska klippa mig så kollar läget i denna håla.
Finns två ställen ska gå in på den ena imorn och kolla så får jag av göra vilken som ser bäst ut och fråga om priser. Tänkte klippa mig och fixa ögonbrynen.
Men sen färga håret själv och lite hjälp av min klasskompis Coffe.
Tror det blir svart hårfärg älskar den färgen och tycker jag passar i det eller så blir det blåsvartfärg men får se vad dom har i ronneby sen.

Men livet rullar på har fått pengar lever snålt som sagt. Blir inte mycket julklappar till släkt och vänner i jul.
Jag får ju planera som sagt vad som händer nu.
Fundera på om jag ska söka jobb sen innan jag slutar tänkte ta en paus från mitt pluggande och tänka vad jag vill bli. 

 Men nu ska jag sluta att skriva för idag.
Ha en bra dag mina läsare:)

Mvh Anna

Första helgen på skolan..


usch vilket väder

Ja, vad gör man. Inte mycket vädret är hemskt som det vore november. Vi har hyrt film och handlat lite. Ringde min älskling:):) Måste höra hans röst. Störde lite hihi men skitsamma. Var lite nyiken vad han gjorde.
Man har blivit lite svartsjuk men tror det är för min gamla mobbing från när jag var liten. Det har för störst massor.
Sånt glömmer man inte bort i första taget. Men blir det för allt till och med lite svartsjuk på folk man inte känner. 
Så nu måste man lägga av.

Men alla har vi våra brister har jag märkt alla har något som är fel. Så ska vara glad för den jag är. Men sa till att jag ska ringa min älskling på torsdag innan jag åker hem till ön igen Så han vet när jag kommer hem men det kan jag säga blir vid fyra fem tiden på eftermiddagen.. Ska bli skönt att komma hem lite vill kramas och pussas. Fattar inte hur man kan sakna närhet så mycket och sin kille.

Men så ensamt i min säng väldigt ensamt. Men får bita ihop ett år. 
Jag har köpt lite bilder som jag har på vägen en katt och två Zelda bilder. Min kille verkar lite förvånad och det förstår jag inte min grej kanske.
Men dom är skit snygga så tänker jag på min kille när jag ser dom.  Det var halva priset och köpte två skor för 49kr. Så bra köp när ett av paren skor kostade innan 399kr innan. Ska bara säga en sak  nu har syrran fattat att jag har blogg jippie trodde hon fatta det innan. Så nu är jag länk på hennes blogg coolt.

Ikväll kanske man ska passa en hund men hon har inte hört av sig än. Så får se sen. På tisdag ska vi ha en sån där tråkig friluftsdag blä säger jag verkligen. Vill inte det.
 Så ska vi färga garn jag hoppas på bra väder. Imorn söndag ska man leta efter mosa och björklöv som vi ska ha till färga garnet på måndag. Kanske blir kul vem vet får se.
Väntar spännade på att det ska blir vår och sömnad.
På måndag blir det möte så ingen sovmorgon eller vi börjar klockan .08:40 alla dagar utan måndag fast inte denna måndag för det där jäkla mötet.
 Vi slutar bra tider endå fredagar och måndagar är bäst tycker jag. Fast nu är allt  rörligt med info så min älskling tyckte nog jag var lite konstig när vi prata är så mycket i huvudet nu.
Ni borde bara veta hihi.
Men nu måste jag nog gå och laga mat börjar bli hungrig hihi.

Ha en bra kväll mina läsare:)

Mvh Anna

Då var man i Bräkne-Hoby Vilken Håla!

vackert

Då så i tisdags åkte man till skolan. Snacka om att man var nervös. Sen hämta man nyckeln. Sen Onsdag var det massa info så man trodde att man skulle få migrän. Men allt har gott skit bra trivs. Men saknar min älskling massor. Jag åker hem nästa helg. Vi har fått schema och allt. Jag bor ju i hus H Massa trevliga typer från sverige mest från skåne. Vi ska göra massor ska fråga på måndag om extra ämne men beror hur det går med schemat. Men får se hur det blir. jag umgås med två mest. Fast man snackar med alla typ. Vi ska klippa får och färga garn nu i början. Stackars får säger jag. Men nu ska man hitta på annat blir inte så mycket data. För man umgås mest med folk..

Man börjar bli nervös nu.


Först ska jag skriva hur bion var igår:) Det var jätte kul att gå först och främst har inte varit på bio på länge. Vi såg på Batman. Den var jätte bra :) Jag är ju inte så mycket för action men denna var ju bra. Kanske ska börja se mer action. Så vi kom hem vid tolv på natten snacka om att man var trött. Idag har man inte gjort så mycket. Vakna vid elva av att det  regna och det har det gjort hela dagen tråkigt väder som sagt. Fast har idag lyssnat lite på japansk musik lite blandat men typ rock och metal. Grymt bra band. Är min älskling som har fått mig att bli lite galen i japan men gör inget bara kul. Ucsh jobbigt det känns med söndag bara imorn kvar sen på tisdag åker man. Börjar bli som sagt nervös och lite ledsen att jag ska åka i från mina älsklingar:( Kommer sakna dom massor. Men tror det kommer gå bra med resan brukar göra det för mig känns som jag börjar bli van att åka runt. Fast mest nervös är jag nog för att hitta till plugget. Har en karta jag skrev ut från skolans hemsida. Ser långt ut att gå men som sagt det gör det ju på kartor. Kolla en sak i kalmar sen skulle man ditt kändes som en mil på kartan fast vara bara några hundra meter bort. Jaja det går säkert bra inget att fundera över hihi. Hm vad har man mer gjort idag jo jag har rensat kattlådan inte så äkligt tycker jag. Så gick man till affären och köpte en cola till resan på tisdag. Imorn ska man skicka in studieförsäkran gör det på nätet lixom så slipper man betala för frimärken. Just det har lärt mig en ny sak med internetbank man kan ju fulla på mobilen. Skit bra slipper man springa till affärn hela tiden. HIhi jag är nog galen men jag har redan börjat planera vad jag önskar mig i julklapp:) Finns mycket man vill ha. Fast ett problem hur ska jag har råd med att köpa julklappar till alla med studiemedel. Men det blir säkert bra. Är faktiskt inte orolig över min ekonomi jag är bra med mina pengar nu. fast låna lite av pappa för har inte fått pengar sen juni så var inte mycket på mitt konto. För måste ha med 600kr till skolan så jag får ut nycklarna till mitt rum. Men det är fixat nu:) Men som sagt ni kan komma och känna på min väska tur att den har hjul. Men är inte klar en har inte bindat fast täcket och kudden än. Men tur är att min älskling ska följa mig till bussen här.  Så ska upp halv sex på tisdag och ska väcka min älskling vid sex. Usch kommer vara jätte trött. Bara ett lite problem jag kommer ha mens första veckan i plugget tur att man har egen toalett. Lite roligt på ett sett är att jag bor på Öland och syrran i Göteborg allså på en var sin sida. Men nu ska man dra ner till blekinge kul att se sverige lite. Men nu har jag skrivit för idag måste spara lite tills imorn med hihi. Men lägger in en bra låt med ett Japanskt band som heter Plastic Tree:) Dom är jätte bra de låter som ett japanskt neverstore. Men ha en bra kväll mina läsare.

Mvh Anna


Sista fredagen på lovet:(


bestick

Idag är det fredag snyft vad tiden gå fort allså. Vad har man gjort idag. Hm busat med killen med en varm gaffel inte så smart kanske. han blev lite sur men mensmonster som man är så får han tåla lilla jag som blir ett monster. Jag har fått min post nu:) Och från skolan med jag ska bo i hus H rum 5 låter intressant. Har redan sagt till att jag kommer på tisdagen:) Så nu är det bara att packa och se om det får plats. Jag är känd som dålig packare. Ikväll ska min kille och jag äta gott och firar att vi har varit ihop i åtta månader. Köpte hem lite gott som vi ska till laga:) Vad getingar det finns försöker få scrat att låta bli dom. Just kolla vädret ska bli dåligt väder på tisdag hoppas det blir bättre i veckan så jag slipper lägga ner regnkläder. Men får se närmare i veckan hur det ser ut på väder fronten. jag ser på en serie eller film vad man nu ska kalla det:) Den heter Den oändliga historien Skit bra en film precis i min smak. Är 6 delar på över 6 timmar men har en del kvar:) Som jag ska kolla på snart tänkte packa lite först. Men får skriva mer senare:) För nu ska min sötnos ha datorn.

Mvh Anna


Vänsterhäntas dag idag!


:)
När hitta dom på denna dag? Vad glad man blev:) Jag är vänsterhänt men hela mitt liv har man nästan gjort allt med höger för nästan allt är gjort för högerhänta. Som sagt morfar var vänsterhänt:) Och jag är det:) Vet inte om det finns fler i min släkt. Men jag tycker om att vara vänsterhänt så tack för denna gåva:) Hälsar till alla vänsterhänta och säger grattis vi har en dag!!

Mvh Anna


Så tillbaks efter dator problem!



dataproblem

Hejsan igen nu har man varit borta ett tag. Som sagt min älsklings data hade dött eller nästan. Men nu är den hel och fin. Vad har hänt sen sist jag skrev är väl rätt mycket men orkar inte skriva ner allt. Kan börja med att jag har fixa det mesta till skola nu:) Har bara den där jäkla saxen som jag ska gå på jakt på i slutet av veckan. Så väntar man på hyreskontraktet från internetatet från skolan men kommer säkert i slutet av veckan:) Så på tisdag åker man ner. Fy vad denna sommar har gått fort. Så blir lite jobbigt att åka ifrån sina tre älsklingar:( Men får se om jag stannar på skolan första helgen. vad har hänt mer då. Fick ett jätte fint kort från mormor för att tacka för blommorna på morfarsgrav. Har gått ett år sen han gick bort och jag saknar han massor! Så mår pappa lite bättre han har blivit sjukskriven längre. Så skicka pappa över lite pengar till mig. Har inte fått några pengar i sommar och jag har levt snålt och åter snålt i sommar. Jag har typ levt på min älskling känns det som. Mina csn pengar kommer inte förens jag har börjat plugga och då ska min älskling få lite pengar av mig. Så nu har man lite pengar på kontot så jag klara mig iallfall. Men på fredag ska vi firar 8 månader tillsammans:) Med lite middag hemma:) På lördag blir det bio med batman:) Så hoppas verkligen den är bra. Jag är nervös redan in för plugget. Ska packa lite mer på söndag nu har man bara tagit fram det som ska med:) Men nu ska jag göra annat får skriva mer sen.

Mvh Anna

Underbar helg!


får flickor

hejsan hoppsan nu skriver jag innan mitt internet tar slut sen kommer jag inte skriva på ett tag eftersom min killes dator bråkar:) Kan bara vara inne på msn på mobilen sen. Igår var man lite dålig i magen men eftersom man var på köpstaden så kunde man köpa lite färska blåbär för 20kr litern:) Mums jätte gott och magen blev faktiskt bättre. Jo var på banken men hann inte få mitt nya bankkort så fick ny tid tills på tisdag då kommer allt bli fixat:) Så har man köpt lite till skolsaker. Ett anteckningsblock för 12kr billigt och bra:) Så nu är det bara en sak som fattas en sax:) Så ska jag fixa biljetterna på torsdag för då ska man kanske tlll kalmar på rixfm festival:) Ska bli skit kul:) Så är jag klar men måste packa en gång tror jag för se om jag får plats med allt i väskan hihi. Men blir säkert super bra:) Hände inte så mycket igår kväll. Min kille och jag kolla på film och jag satt på datan lite innan det slutar idag någongång. Jo så ringde det igår om sommarjobbet sak sökte redan i juni om jag kunde jobba nu. Men tacka nej för börja plugga snart så dumt att tjafsa med csn. Så blev lite sur för han ringde i juni och fråga och då sa han att han skulle kolla om han hade något i juli. men nu är det augusti. Om han hade ringt tidigare hade jag tackat ja direkt. Jobb tackar man inte nej till men nu gjorde jag det. Idag har man fått sova länge. Denna vecka har man gått upp tidigt för har haft lite att fixa. Men bra att öva lite innan skolstarten. Idag sitter man på datan igen kollar runt lite och hitta lite recept. Så såg man något som såg jätte gott ut. Så vi gjorde det och min älskling sprang och köpte ägg och grädde. Det vi inte hade hemma.

 ugnsomelettugnsomelett med svampstyvning:) mums

Det blev ugnsomelett med svampstyvning. Det blev super gott. Lätt att laga. Bra för mig som hatar att laga svåra saker. Ska lägga upp bilder på mästerverket :) före vi hade på svampstyvningen och sen efter:) Blir det bilder på:) Men just nu tar man bara lugnt i det tråkiga vädret. Min älskling har köpt snickerstårta som jag ska sitta och mumsa på sen:) Man får se var man hittar på ikväll blir nog rätt lugnt med tv kväll:) Men nu ska man kanske skriva ett brev till maja:) Men får se hur jag gör. Ska bara säga nu blir det inte data på ett tag lite tråkigt faktiskt. Då hinner man med mycket iallfall. Kan läsa och spela sims. Vill se vad som händer när man dör i sims:) Men nu får ni ha det bra så hörs vi:)

Mvh Anna

RSS 2.0