Det är underbart väder med massa turister på Öland!


borgholms slott

Ja nu har man inte skrivit på länge:) Har haft lite att göra. Men nu har man fixat lite iallfall sen jag skrev sist:) Jag har ringt skolan. Var en jättre trevlig kvinna som svara. Man fick vara på skolan på helgerna. Är bra så man slipper åka hem varje helg blir ju dyrt att resa. Sen sa man till att man hade bytt adress och att jag kommer den 19 augusti:) Sen prata vi lite annat om när man börjar och vad som händer de första dagarna:) Sen har man varit på banken gick jätte bra:) ska ditt imorn så hoppas mitt nya bankkort har kommit så man kan fixa det sista med överföringarna från min gamla bank. Vill ju gärna inte mina pengar försvinner på vägen. Om det inte hade kommit så skulle jag och hon jag har på banken ta det dagen innan jag åker till skolan då kommer hon tillbaks från sin semester. Men bara glad att det blir fixat. Så är jag nöjd. Så nu har man nästan fixat allt. Har lite kvar som jag måste köpa till skolan. Men är inte så mycket. Så har jag tvättat mattor. Men hjälp vad blöt jag blev men skitsamma dom blev jätte fina:) Så har jag beställt foto till mamma. Hon skulle ha ett till jobbet på sig och lite från min student. Så känns som det som måste göras går rätt snabbt. När man väl börjar med dom. Så nu är det 19 dagar kvar tills man börjar plugga. Denna sommar har gått snabbt snart vinter igen blä. Har pratat med Maja om hennes flytt verkar ha gott bra:) Glad för hennes skull *ler*. Denna vecka har det varit rätt mycket. Min älskling har varit lite sur och blir inte bättre för att hans dator bråkar hela tiden. Men idag har det varit bra vi har varit i borgholm och kollat. Sen när vi åkte därifrån såg jag en skylt på den byn där hon jag snacka med ska bo. Var en bit ifrån mig. Hoppas vi hinner träffas innan jag börjar plugga. Kristin och jag kanske ska va nästa vecka om det går hoppas på det *ler*.  Så har man badat idag med jätte skönt:) Nu sitter man hemma och slappar och fundera vad jag ska hitta på. Men blir nog att sista de sista dagarna innan mitt internet slutar på min data. sa upp det för finns ju datorer på skolan så kommer ju inte sitta så mycket med min data då. Så tyckte det var dumt att betala för något man inte använder så ofta. Kommer ju lixom inte ha så mycket pengar nu när jag pluggar. Så bra att ha så lite räkningar som möjligt. Så kan jag låna killens data när jag är hemma när vi har fixat virusskyddet. Just det är massa turister på Öland. Nu och galna är dom verkligen. Men nu ska man kolla på filmen Parfymen:) Man kanske kan få se slutet denna gången hihi.

Mvh Anna

Vad dagarna går!

Neverstore:)

Nu är man hemma på Öland:)
Var skit jobbigt att åka buss i hettan som var igår. Buss jäveln hade knappt någon fläkt. Drack som en galning. När jag kom hem fick man vara ensam med katterna för älsklingen var på rollspel. Sen kom han hem och han var glad att se mig efter en vecka. Idag har man varit och kolla efter sysaker till skolan börjar. Hitta nålar iallfall men saxarna kom inte förens om två veckor får väl gå ditt några dagar innan man åker till plugget. Sen var man på banken. Träffa en jätte snäll kvinna som jag prata med var ju ny kund. Så ska ditt imorn och fixa det sista. Så får inte glömma min internetbanks dosa. Så får se när jag vaknar imorn så kanske jag ringer skolan så jag får det med gjort. Så har man ju inte så mycket kvar att fixa sen. Känns som det är mycket kvar men det är ju inte det. Man är lite nervös inför skolstarten och nyfiken med. Så mycket nytt.. Jag känner mig verkligen mogen nu:) Jo glömde att säga att jag har städat idag. Blev jätte bra men svettig blev man. Ikväll kanske min älskling ska gå och nattbada fårse om han går och gör det. Har fått post från csn med min studieförsäkran tror jag skickar in den på nätet så spara jag pengar. Känns bra att csn har gått bra för mig. Vissa har ju haft problem med dom. Men vad händer denna vecka jo jag ska fixa lite som måste fixas har ju hela veckan på mig:) Men tror jag tar och fixar biljetterna nästa vecka till resan till plugget. Tänkte om jag skulle ta kort så jobbigt att betala varje gång man åker. men kort är så dyrt. Men fårse med priser. har iallfall hittat den perfekta bussen. Kust till kust heter den buss 500:) Har sett den ofta i kalmar. Så går den ditt jag vill. Men måste kolla med tåget jag ska byta om det passar. För hitta en buss jag kan ta på fredag hem. Sen hitta man en buss jag kan ta ditt på måndagen. Men måste kolla med skolan när vi slutar på fredag och om man får vara över helgen på internatet. Men har ju iallfall hitta det jag ska åka är ju iallfall bra:) Just nu sitter man och snackar med Eve på msn:) Hon skickar Neverstore låtar fan vad de är bra:) Love Neverstore:) Men fundera om jag ska duscha snart:) Behövs nästan varje dag i denna värme:) Men ha en bra kväll i värmen:)

Mvh Anna


Då var det fredag!

snövit

Ja då var det fredag. Har hänt mycket sen sist jag skrev. Pappa har kört i med motorcykeln och brytit fem revben och ett nyckelben. Det hände igår så vi hämta han idag. Snacka om att han har ont. Så jag får åka bussen på söndag. Måste hem har lite att fixa. Men har kollat med min bank så är bara att jag går in på banken på Öland och ändrar:) Så måste jag fixa lite mer. Men det tar inte så långt tid. Sen måste jag till kalmar och handla skolsaker. Men som sakt tycker livet flyter på bra:) Men saknar det enkla livet man hade förut när man bodde hemma hos sina föräldrar. Men just nu sitter jag och fundera. Jag ska gå upp tidigt imorn ska på loppis med Maja här i byn. Men behöver inget men kul att kolla:) Sista gången maja och jag umgås innan hon flyttar. Hoppas det går bra för henne och hennes kille att bo ihop. Många nya saker man får lära sig om varandra. Vissa är bra och några dåliga. Men går säkert bra:) På söndag kommer jag hem vid fem då min kille åker. Så får inte träffa min gulleplutt förens elva. Men nu ska jag gör annat. Ha en bra kväll mina läsare!

Mvh Anna

Vad livet har förändras!

söt

Ja nu var det onsdag och vad tiden går snart är sommarlovet slut om man kan kalla det sommarlov. Igår var vi i Linköping på biltema pappa skulle ha något till motorcykelen. Sen blev det Norköping:) Brosan bor ju där så fick se hans nya lya. Det var fint man han gör om så inte klart än. Så fick vi träffa brosans kompis och hans familj. Vilka söta ungar. Sen åkte vi hem. Vi åt lite innan vi kom hem på ett värdshus:) Jag tog kyckling. Sen åkte vi hem till byn igen. Sen har man mest varit med maja:) Känns konstigt att båda har flyttat snart. Blir inga kvar i byn. Livet förändras fort men till det bra:) Jo jag är glad :) För ska snart träffa en jag har snackat med på nätet. På familjelivs på hemsida. En tjej sökte vänner på Öland så skicka in ett medelande. Får se hur det blir för hon bor utanför Borgholm och det är en bit. Men skitsamma VIll ju har nya vänner. Hon har en son med. Är bra om jag lär mig lite mer om barn. Har träffat för lite barn i mitt liv. Men nu sitter man här och fundera vad man ska ta med hem. Har packat lite jag har glömt att  ta med. Jo idag köpte man Bert ni vet den gamla serien som gick när man var liten. Undrar Vad min älskling tycker om Bert? Så köpte jag något till min älskling i linköping. Men Kommer hem på söndag och mina föräldrar tänkte sova hos oss för finns inga lediga stugor på campingar. Men mina föräldrar tänkte åka tidigt på söndag morgon usch hatar tidiga mornar. Men på lördag ska jag se på sommarkrysset. Neverstore ska vara med wow går inte att missa. Men nu ska man ta och göra annat. Ha det bra mina läsare:)

Mvh Anna

Då var man i byn då!

mobil

Nu är man i byn. Å vad jag saknar min älskling. Så var har jag gjort sen jag kom fram i fredags. Jo i fredags hände inte så mycket grilla. Sen lördag och söndag var jag med Maja vi hade skit skoj:) Vi såg på en dansk film den var som harry potter fan vad jag älskar den filmen. Det var precis en Anna film. Jo sen råka vi inte somna förens halv fyra hihi. På söndagen gjorde vi saft. Den blev gott:) Så kom man hem sent på söndag kväll. Idag har man varit i stan:) Har köpt en ny mobil en sony ericsson w200i den är rosa och den kosta 790kr. Jag är jätte nöjd faktiskt:) Sen åkte vi till telia och sa upp mitt internet som går ut i augusti. Sen kolla vi på loppis och sen åt vi mat. Men nu ikväll har vi firat min kusin som har fyllt och då börja morsan och dom dricka så kom inte hem förens halv ett. Var jätte trevligt men är trött på fyllesnack. Kul att träffa Madde och Johan:) Madde hade färgat håret svart blev skit snyggt. Fast just nu sitter jag och äter chips. Men kan inte sova bara. Jag kanske får åka med päron till Öland. De kanske ska ska ta lite semester där. Så vet inte när jag kommer hem men hoppas det blir på söndag eller måndag. Har ju lite som ska med men inte mycket. så har man lite som ska fixas. Ucsh mensen kommer snart blä:( Men nu ska man sluta för tänkte snart sova godnatt kram mina läsare!

Mvh Anna

Torsdag och imorn åker man till byn.


sommar

Nu är man tillbaks igen. Jo vad har hänt inte så mycket faktiskt. Mitt csn har blivit beviljat nu är det bara att vänta på att man börjar plugga så man får lite pengar. Har skaffat bankid från min internetbank. Det var lite svårt men min kära kusin hjälpte mig lite. Var java som bråka. konstigt för när jag ladda ner så hade jag redan det programet. Så nu funkar det iallfall. Jag har kollat när jag får pengar jag får verkligen ta det lugnt med inköp. Fast fan så bråkar min mobil måste typ ladda den varje dag nu och jag gör inget med den. Så kanske tar min stupendium pengar till det i stället. För börjar bli trött på att prata ett samtal sen måste man ladda. Märkte det för ett tag sen men trodde det var för mycket sms och nu har jag rensat och den håller på endå. Men får se hur jag gör. För måste ju ha en mobil annars klara jag mig inte. Tänkte inte mig en dyr bara en som har ett bra batteri och msn på. Behöver ingen mp3-spelare har ju min spelar. isåfall får jag nog låna lite från mitt andra konto jaja är ju till en bra sak:) Folk börjar nog tror om jag tar sönder mina mobiler för att få en ny. Fast hade mer köpt något annat för dom pengarna. För tycker om den jag har nu men vill gärna kunna ringa utan att den dör för mig. ja imorn då åker man till byn som sakt. Ska bli trevligt men fan vad jag kommer sakna min gulleplutt. Så idag blir det att packa lite och ringa morsan. Måste ju säga att mobilen är knäpp. Hon kommer inte bli glad jag som redan har lite pengar. Men vad ska jag göra vill gärna ha en som håller mer en ett samtal. Usch imorn ska man sitta på en buss från fyra till sju:( Men blir kul att hälsa på och ska till mormor med:) Sen va med maja de sista dagarna innan hon flyttar. Men jag får se hur länge jag stannar i byn. Har massa saker jag måste fixa ska till banken och ungdomsmottagningen. Sen telia säga upp mitt internet. Men det blir nog bra när jag tar mig lust och tid till det. Ska nog till telia när jag är i västervik iallfall:) Får se vad mamma och pappa säger visst jag gör ju som jag vill. Men idag tror jag man ska ner till ica och kolla efter något till resan imorn och min älskling ska hämta min post. Jag tycker om att få post om det inte är räkningar iallfall. Men nu ska man hitta på annat en att skriva här.

Mvh Anna


Trevlig helg och sen en fin måndag med en sur Anna.


kramar

Men i fredags blev man faster som sagt till lilla Agnes:) Hoppas man hinner träffa henne nu när jag åker ner:) Så på fredag åker man och hälsar på i byn. Kommer på fredag kväll. Älskar sommer på ett sett och ett annat inte vet ni vad? Jo dom byter buss och tågtider blir galen. Hade tänkt att åka på lördagen men fan det går ju bara en buss till västervik annars brukar det minst gå två på lördagen. Surt som tusan. Får väl se hur länge jag stannar. jag har iallfall bestämt att vi ska grilla när jag kommer till byn. Så nu vad gjorde man i helgen:) Jo i lördags eftermiddag. Åkte vi till min älsklings farmor och farfars sommarstuga i skärlöv. Vi åkte åt och spela kubb, Jag fick träffa Antons tjej kusin hon hade två söta barn. hennes dotter tyckte också om hello kitty. Antons släkt från dalarna är hur trevliga som helst men fattar lite smått vad dom säger. Antons farfar på minner mig lite om morfar. Han berätta med gamla saker från förr. Som sakt vi spela kubb och jag vann mest:)  Blev en lång trevlig kväll. Sen åkte vi hem med viktor och Fanny. De hitta nästan inte nyckalarna till bilen. Snackar faktiskt rätt mycket med Fanny hon är jätte trevlig. Ja men då var den lördag slut snyft.. Sen kom söndagen och vad jag sover länge. Blev inte så mycket bara min älskling vara lite stressat och sur. Men ingenfara på torpet. Men en bra dag var det endå:) Sen blev det måndag. jag har spelat mitt sims spel idag. Har ju fått ungar där men dom tog socialen ifrån oss snyft. Så har jag fixat lite med mina papper med och skickat in papper till csn men något säger mig att jag sa för många ja men får se vad det blir av det. Så har jag gjort en lapp vad jag ska med mig när jag börjar plugget. Blev inte så mycket men är nog inte klar en. Så har jag Anna varit sur idag på min älskling, var en små sak men jag är så känslig så ska man ha mens nästa vecka så skyller på det. Men imorn tisdag så ska jag och min älskling fira sju månader jippie:) Så är det morden i midsomer det får man inte missa. Men nu ska man fortsätta äta på sina goa chips.
Så en sista sak älskar dig min Anton Glad att vi hitta varandra:):)


Igår kväll blev man Faster!


glad

Igår fick man reda på attt man hade blivit faster igen:) Det blev en Flicka. Hon kom ungefär  kl.20.20 och dom åkte in vid 20.00 allså en snabb tös:) Så Grattis brosan och hans familj:)


Då är det dåligt väder igen:(

 

Hej igen var ett tag sen:) Har inte haft tid att skriva eller haft lust med det. Vad har hänt . ja inte så mycket. Mest slappat och slappat. Jag har mest spelat wow är på 20lvl nu. Jag har fått mer brev från csn de vill ha hur mycket jag har pluggat innan. Det är bäst att de får dom papperna med. Har sovit dåligt denna vecka. Har tänkt så mycket på när jag börjar plugga. Lite nervös hur jag ska åka ditt och mer eller mindre hitta i Bräkne-Hoby. Men tror det kommer gå jätte bra. bara ett problem hur ska jag få med allt ner ditt. Blir att fundera på vad man ska ta med. Men nu är min killes kusiner tillbaks innan de åker hem igen. Fast känns inte så stökigt som sist de var här konstigt. Snart ska man åka ner och hälsa på sina föräldrar:) Blir sista gången innan man börjar plugga. För sen kommer det bara bli att åka på loven. Men nu till detta youtube-klipp. Jo jag har sett denna film Arn och tempelriddaren och vad tyckte jag.  Jo den var väl bra men lite osäker om mitt kära historiehjärta tycker likadant. För tyckte endå lite att den var lite väl för mycket och så är filmen snapphanar mycket bättre berättad i historie syfte. Så Arn var lite för mycket bara. För mig ska man se på filmen och känna att man är med då och jag älskar ju just den tiden. Så för mig är just det viktigt. Men får se vad nästa Arn film blir som kommer ut i höst..

Mvh Anna

Marknad och så har man fått en galen ide´


sötisarsnygg kjolvi två

Idag har man varit på marknad:) Var massa folk mest turister. Har ju flyttat till turisternas ö hihi skoja. Jag träffa några släktingar till mormor:) Vi prata en stund. Jag kolla just då på döskalle kjolar. Köpte två en röd och en rosa. Kunde inte betämma mig så köpte båda:) Jag kunde ha dom när jag kom hem vad glad jag blev:) Min älskling var med så vi köpte nötter och filmer. Sen köpte min lillepojk ett spel och lite böcker. Så köpte jag ett Hello kitty halsband:) jag är nöjd med allt vi köpte. Ibland när man går på marknader så känns det som man köper skit. Men så blev det inte denna gången jippie:) Sen gick vi och åt pizza mums och jag blev mätt som vanligt och min älskling fick resten:) Sen gick man hem och spela wow. Jag är på 18lvl nu:) Går sakta framåt men jag skyller på min dåliga engelska hihi. Min älskling skulle på rollspel denna kväll så spela massor av wow.

kittysnygg

Idag har man pratat i telefon också. Prata med svärmor först.
Är glad att jag fick så trevliga svärföräldrar. Var rädd att jag skulle få hemska. Tror jag har sett för mycket på såpor hihi. Sen prata man med morsan:) Slapp betala räkningen ifrån adressändring. För allt var som det skulle vara:) Så hoppas det brevet från adressändring som ligger hemma hos svärmor är mina flyttkort vill gärna skicka iväg dom:) Så har morsan och farsan varit i linköping:) De har shoppat kläder och jag menar allvar! Så var de på ikea också och dom köpte någon lampa eller vad morsan snacka om. Tänkte åka ner ditt snart måste ju vara lite med maja innan hon flyttar till skåne. Kommer sakna henne massor. Men jag har iallfall något att göra i höst. Maja kanske får gå arbetslös mindre kul. Så skicka jag i väg lite brev idag:) Hoppas det kommer fram hihi. Snacka med Eve ikväll. Kanske åker till henne någon dag när det är bättre väder. Hon bor ju i hultsfred så blir att sova över. Hoppas vi kan gå ut och festa lite. känner mig lite fest sugen tror det är för de nya snygga kjolarna. Just nu har jag fått en lite galen ide! Jag vill ha en piercing till:) Men vet inte vart jag vill ha den bara:) Eve gjorde det i kalmar kosta bara 400kr och det var drop in:) Så ska se om min kära plånbok klara av det. fast skulle tycka det var snyggt med en lite ring i näsan allså på sidan och inte så jag ser ut som en tjur. Men det får jag tänka vidare på. men nu blev det slut på detta inlägg. Godnatt:) Ha en bra natt mina läsare!


Ensam två dagar och saknar min älskling.


vackert

Japp då var det helg. Igår gjorde man inte så mycket. Min älskling skulle till en polare. Så jag satt uppe till tre och såg på en film som gick på fyran. Sen idag ringde min älskling att han stanna en dag till. Gjorde inte mig något. fast saknar han endå att det bara har gått någon dag. Var länge sen man var själv och det är rätt skönt endå. Så prata jag med svärmor i telefon och hon skicka över min pojkväns lillebror med min post. Var ett brev till ifrån adressändring. Blir galen på dom. Tänker inte betala en räkning till. För jag får posten ditt jag ska men endå skickar de att jag ska bekräfta det igen. Så ringde morsan och hon skulle fixa det åt mig. För om jag ringer kommer jag bli så jäkla sur på dom. Men det blir säkert bra i slutet. Så har man fått papper från skolan:) Jag börjar den 20 augusti men om man åker långt kan man komma den 19 augusti. Så ska ringa till skolan närmare skolstart att jag vill komma en dag tidigare. Men ska bekräfta att jag vill bo på internatet en gång till. Är väl för om någon ändrar sig. Så fick man reda på vad man skulle ha med sig hjälp hur ska man få med allt. Men tar det viktigaste första veckan. Men ska bli skit kul att börja plugga men vad jag kommer sakna min älskling i veckorna. Just nu sitter jag och fundera om jag ska spela lite wow. Förut spela jag i galen grupp som skulle in i värsta farliga stället. Men var kul endå fast man dog massa gånger. Varför måste jag tycka det är läskigt varje gång på nytt ställe att sova själv och nu har jag till och med katter som skyddar mig. Fast nu bor jag på ett lugnt ställe och dom som bor här är verklig inte några nattugglor som jag är. Vill ha måndag och marknad. Ska kolla lite iallfall inte handla men kolla. Så måste jag skicka i väg massa brev på måndag. Mormor fyller ju snart år:) tvyärr så åker jag inte ner tills då. Men kommer ner senare iallfall i mitten av juli. Min kille fundera på att flytta till dalarna i framtiden. Men jag måste plugga klart först. Sen om jag ska bo i dalarna ska det vara nära till leksand if. Så man kan kolla på deras matcher. Men det får bli en framtids fråga. För nu ska man iallfall bo kvar här ett tag. Men hoppas man kan åka upp till dalarna i höst eller i vinter:) För var ju där på semester när jag var liten så kommer inte ihåg så mycket. Men nu ska man ta och spela lite wow och sen blir det att lyssna på musik. Så ha en bra kväll mina läsare:)

Mvh Anna

Underbart väder med bad


sött

Då tar man sig lite tid att skriva. Jo igår var man i Borgholm:) Vi åt middag och shoppa lite. Handla knappt inget bara en film. Sen när kvällen kom så bada vi i havet. Det var solnedgång så vackert. Sen blev det ännu finare när det var en luftbalong som var ute med och sen får man inte glömma bron. Så fint och romantiskt:) Min älskling och jag pussades till solnedgången:) Men var lite kallt i vattnet för vi bada ju inte förens nio på kvällen. Sen gick vi hem och sov. Jag vakna halv ett hihi. Har inte hänt så mycket idag. Antons kusiner åkte idag. Känns faktiskt tomt här nu. Jag bada idag med hii jätte kul. Så himla sött att pussas när man badar. Känns så romantiskt och vackert. Så har man spelat wow med. Jag är uppe i 15 lvl. Känns som jag lär mig mer och mer om det spelet. Men idag blir det ett kort inlägg orkar inte skriva mer. Men imorn blir det att städa lite tror jag. Men ha en bra kväll mina läsare:)

Mvh Anna

RSS 2.0